2009. május 4., hétfő

Windows 7 megjelenését kiszellőztették


Nem a Microsoft menedzsereitől, hanem egy számítógépgyártótól szivárgott ki a hír, miszerint már októberben kapható lesz a Windows 7.

Acer október 23-án kezdi terjeszteni érintőképernyős számítógépeit, amiken már az új Windows operációs rendszer található. Ez a bizonyos érintőképernyős számítógép, már otthoni PC lesz, a Z5600-as modell. A több ponton érinthető gép látványosabb lesz az új operációs rendszerrel, amit eredetileg a Surface-el mutattak be.

Mivel a testverziója május 5-én már elérhető, butaság lenne a megjelenést sokáig halogatni. Bobby Watkins, az Acer brit vezetője szerint már nem is kell októberig vár, ugyanis már szeptember 23-án, annak aki Vistát vásárol lesz olyan lehetősége, hogy megkapja mellé a Windows 7-et. Bár olyan rebesgetések is vannak, hogy bár az ősszel megjelenő gépeken már rajta lesz a Windows 7, igazából a karácsonyi szezonra szánják, mint ahogy annak idején az Xp-t is anno 2001-ben.

Mindenesetre érezhetően közel van a kiadás dátuma, és a Microsoft eddigi bejelentései szerint sűrűbben akarnak operációs rendszereket megjelentetni a jövőben, kb. 2-3 évente. Kíváncsian várjuk.






Forrás:
Origo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése